2005  2008  2009  2010  2011  2012  2013  2014  2015  2016
Januari    Februari    Mars    April    Maj    Juni    Juli    Augusti    September    Oktober    November    December


September

25/9
Idag har jag haft en underbar dag med Kina och Zingo i skogen.
Fick inte så många bra bilder då de e svårt att föra hund och knäppa samtidigt.
Men, några blev det.

I går var Lasse och jag till Myckelmyråsen, omkring Gissjö nån stans.
I dag blir det nog ingen tur, utan bara en prommis här hemma.

På fredag ska jag bila ner till Annika för att sova hos henne till på lördag då vi sen ska dra iväg till Scandic i Upplands Väsby på Goldenkonferens.
Det blir hela lördag och hela söndag innan det sen blir hemresa söndag kväll.

Just, nu löper Allis så nu är alla löpta för den här hösten, Zink i slutet på juli, Ebba och Lilly i augusti och Allis i september, PERFEKT.
22/9
Tröööööööt, trött, trött.

I söndags åkte vi till "Jättensjön". Först var vi till sjön och gick lite så hundarna fick bada och sen gick vi upp till husen......där jag faktiskt tror att både min mormor, morfar och eventuellt också mamma har spenderat tid för läänge sen.

På måndagen var vi till Gissjö-trakten, snarare Örasjövallen som det hette.
Resten av veckan har det bara blivit prommisar här omkring då vi är såååå trötta nu för tiden både Lasse och jag.
I går var det inte roligt för då fick vi lov att hämta Lilly med bil....då hon tar sina egna tripper den lilla bråkstaken, ggrrrrrrrr.....

I morgon....då blir det roligt...för då ska jag Eva och Mari ha en kort och myskväll hos Eva...med vin, kräftor och kort....å vad kul, va jag längtar.
Hoppas bara jag orkar vara uppe en stund, måste ta mej hem från jobbet så jag hinner vila lite först.

Helgen som kommer blir lugn. Det känns som det är höst nu och jag ska försöka gå över och börja träna lite lydnad på klubben igen.
Framför allt med Allis men kanske lite med dom andra också.


18/9
I går var det potatisupptagning för hela slanten.
Vi var bara två som stod där bak men ändå hann vi att ta upp allting på bara en dag.......DET säger ganska mycket om vad lite potatis de blev.
Om det är så att Lasse säljer något så lär det bara räcka till jul till oss själva.......ja, ja, skönt att det är gjort.
Så, idag blir det mest slappa, handla, ut med hundarna och slappa igen.

Jag har två grejer som nu ligger under planeringsfas och det är: baka bullar och putsa fönster, vi får se när och var det blir.
Nästa helg är det en lugn helg med inget inbokat så förhoppningsvis blir det något då, och för
hoppningsvis, blir det en "vanlig" skogstur i dag då vi inte var iväg något igår.
14/9
Jo, sam sagt så var jag upp till Ånge i lördags, in på Fritidsboden men hittade inget av intresse så vidare till Linda istället.
Hos Linda var jag ganska länge då vi kom på att Linda skulle följa med oss hem och äta tacos.....men vi var tvungna att vänta på att hon han tvätta klart i tvättstugan innan vi kunde åka. Mamma han med att hjälpa till att städa ganska mycket medans.....perfekt....då gjorde jag nån nytta den dan.
När vi hade varit hemma och ätit middag så ville Linda följa med oss till skogen, så vi tog en sväng till Lillkrog som ligger nästan vid jämtlandsgränsen.

Det var roligt med något nytt och Linda tyckte det var jättekul att följa....så vi får se om det blir en sväng till nästa helg.
För då kanske hon ska hit och hjälpa till med potatisen först
, och då kan vi ju ta en skogstur innan hon åker hem.

På söndagen åkte jag ner till stan och tränade med två golden-tjejer och deras killar....det var kul. Det var jättekul att komma iväg och väldigt trevligt tyckte nog både jag och hundarna, hade med både Allis och Ebba denna gång.
Efter träningen åkte jag till Birsta och hittade TILL SLUT ett par låga kängor som passade perfekt och inte var alltför dyra.
Då Lindas dator är på upphällningen stack jag in på Siba och fick även tag på en ny sån åt henne, så den ska hon få i helgen när vi träffas.

Det blir kortare och kortare dagar nu, då jag lägger mig tidigare och tidigare för varje dag.
I går kväll låg jag i sängen 20.15, men jag läste till 21.15. Nu är klockan 19.10 så vi får se hur länge jag håller ut i kväll.

Over and out, för idag.10/9
Åter igen lördag morgon och helg.
Nu har jag fått in bra rutiner på att jag uppdaterar två gånger i veckan, en på helgen och en gång mitt i veckan. Men de lär nog bara vara tills vi slutar att åka iväg och gå i skogen på kvällarna, när det har börjat blivit så mörkt så att det bara blir hemma prommisar.

I dag tänkte jag åka upp till Ånge och hälsa på Linda och svänga in på Fritidsboden, är ute efter ett par nya kängor av något slag.....har ingenting att gå i längre då allt är utgånget och jag får skavsår och hela tiden blir blöt om fötterna.

I morgon hoppas jag på att det blir träning i stan igen, de vore kul.

Här kommer bilder från veckan, många fina natur/trädbilder lyckades det bli.......å inga hundbilder.....
7/9
I söndags var jag till stan och tränade med Anna o Kina.
Vi gjorde lite av varje tills vi var nöjda, å de e alltid kul att träffa andra och träna, vi sa alla tre att vi skulle köra nästa helg också, vi får hoppas att det blir så.

Vi har fortsatt o tagit skogssvängar i veckan också men det kommer nog bli mindre och mindre ju mer höst och mörkt det blir.

På väg till stan på hundträning
Marsvinen får komma ut på golvet varje dag, och med massor av gräs och kvistar att äta på.
Söndagens tur till skogen


Måndagens tur
Ett kal-hygge blev det till viss del idag och det var inte fint kört där kan jag säga.........


................men bada kunde man ju iallafall....


Meeen....... tänk va Lilly är lik Prisse (halvbror) och Mamma Party


I går blev det bara en prommis här hemma och idag blev det inga bilder från kvällens tur.


4/9
Nu är det söndag och jag planerar att åka till stan och träna om en timme.
SKA BARA lägga upp bilderna från gårdagens skogstur/dag när Lasse och jag var i skogen mest hela dagen.
Vi åkte till olika ställen och till slut hamnade vi hos Kerstin och Roland på fika, då vi kände lång väg att det var nybakad kaka på gång, hi, hi, hi.

Härom dagen anmälde jag faktiskt Lilly till utställning i Sundsvall i oktober, i november är det utställning uppe i Åre som jag planerar att anmäla Allis till.
Och, så den 1-2 oktober är det Goldenkonferens i Upplands Väsby som jag ska på. Ja kommer att åka redan onsdag kväll/torsdag morgon då jag ska på kurs med jobbet torsdag-fredag. Jag fortsätter direkt till Knivsta för att sova hos bästa Annika innan vi tillsammans åker på Goldenkonferensen på lördag förmiddag.
Det blir nog en hektisk vecka, men det är ett tag kvar tills dess.
Jag har nu gått och blivit chef på jobbet igen, så det blir nog ganska mycket jobb-fokus framöver ett tag.

bara bus........


Bästaste Ebba


Zink var ute och simmade i dag !


Lilly plockar blåbär.


Längs vägen finns det en källa där man har ställt i ordning muggar och gjort en ränna så man ska kunna ta vatten för att dricka.