1999  2000 2001  2002  2003  2004  2005  2006  2007  2008  2009  2010  2011  2012  2013  2014  2015  2016
Januar
i ~ Februari ~ Mars ~ April ~ Maj ~ Juni ~ Juli ~ Augusti ~ September ~ Oktober ~ November ~ December

September 2014

Jag å min moster.../Allis


 27/9
I dag har nu Lilly och jag varit på FB_R (funktionsbeskrivning retriever)

Det är roligt att ha varit på en så man vet hur det funkar.........ÅÅÅååå nästa gång......då e re Allis tur.....hihihihi....

Allt gick bra och jag är nöjd över Lillys prestation.
Om man hade kunnat korsa en jaktlabbe m. en utställningsgolden tror jag att det skulle bli jättebra....med labbens snabbhet och intensitet och goldens lugn, stabilitet och orädsla så tror jag det skulle bli en JÄTTEBRA hund......oooppppssss.......men va sa jag nu.......

Lite allvar är det nog för en golden har så mycket bra i sig som inte alla jaktnördar fattar.....men så får dom dras med mer och mer pip och stress och tillkortakommandet med hundar som kan och vill jobba själva.

Så en blandning.....vore inte det fiffigt.......

Åter till allvaret.
Nedan kommer bilder från dagen. Om 14 dgr ska vi ställa ut i unghundsklass innan det sen är dags att gå in i öppenklassen då Lilly blir 24 mån den 14:e oktober......å dååååå.....tar det lååång tid innan det blir nån utställning igen.

Efter utställningen blir det sen "vinter", med bara en massa härliga prommisar och latande..


I kväll har Linda tillsammans med en massa andra dragit ner till stan för att gå på dans-fests....hon skulle inte vara hemma före 24.00......mammas stora tjej.

På måndag kommer jag att sticka på tjänsteresa med jobbet ner till Lund, där jag skall vara till på onsdag kväll då jag kommer hem, vi skall ha avslutning av ett skanningsuppdrag så liite festligheter kommer det att bli.
Nu börjar tröttheten slå till efter en lång dag.....så.....see you next week.....
(kanske återkommer jag en sväng i morron)
 21/9
Välkommen hem Allis
Samron's Iron Maiden
 14/9
I dag har hundarna och mattarna varit på klubben.
Sandra tränade Rallylydnad och lite Agility.

Jag tog först några Rallylydnads skyltar, men gav sen upp och körde vanlig lydnadsträning.....jag fixar inte rallyskyltarna....blir bara rörigt i huvet....
Lilly är faktiskt VÄLDIGT lättlärd så även om de inte blir start i år i lydnad så skall jag träna under vinter och starta i vår......satsar vi på i alla fall åsså får vi se vad det blir.....
Sen gick vi in å tog en fikapaus innan Sandra körde agility och Ebba fick komma ut och träna linjetag tillsammans med Lilly.

Jag har nu kört linjetag med dom tillsammans några gånger så Lilly fattar vad det är hon skall göra när hon ser Ebba gå på apporterna.
Å faktiskt, nästa gång jag tränar hemma så ska jag köra dom en och en så Lilly får avancera direkt och Ebba då kan få lite svårare apporter.

När vi tränat klart åkte jag hem och plockade in några blompottor och hundarna fick bada lite innan jag gick in då det faktiskt har varit riktig varmt ute i dag.

Det är för himla kul att träna när man ser att det går framåt.....är bara SÅ dålig på att ta mig ut och göra något när jag skall göra det själv och inte ha nån att träna med (menar jakt, för lydnaden finns det många att träna med på klubben)

Bilderna kommer här......det viktigaste är nu OCKSÅ tränat......att STÅ PÅ pallen, hihihihihihihi

 I dag tog Maud och jag dagens prommis tillsammans......

 11/9
Titta vilken ny å fin jacka jag skaffat mig, det finns INGEN som har en lika som jag:

 7/9
Nu har denna hektiska vecka gått.
Jag åkte i torsdags ner med Annikas hundar till Knivsta.
Hem i går och så till Östersund på utställning och valptitt idag ....... å till stan på Habben med Lind i morron PPUUHHHH...

Utställning me' resultat och kritik kommer inom kort. (gick ju siså där, eftersom jag inte har bråttom m. att lägga ut, ops)

Utställning i Östersund, GRK Jämtland/Härjedalen är ju alltid roligt för man får SSÅÅÅ mycket med sej därifrån.

Här kommer bilder:


Lilly o Tilly


 1/9

Nu har det gått över en vecka sen sist och det har varit ganska intensivt.......mycket prommisar.....äta, sova, jobba....Sandra i ny skola....Linda börjat skolan....och aktiviteter hela helgen.
I lördags stod jag i köket på klubben på appelltävling....och i går var Lasse och jag upp till Aspås och hälsade på Tilly, valparna och Annika.

SIST MEN INTE MINST
LASSE och Betty tog 1:a pris i nkl på B-prov.

JJiiiiippppiiiiii....jag är SÅ STOLT uppfödar...och så fruktansvärt övertygad om att detta inte kunde bli bättre.
Lasse och Betty ROCKAR....


Nedan följer bilder från veckan

Valpbilder
Prommisar