1999  2000 2001  2002  2003  2004  2005  2006  2007  2008  2009  2010  2011  2012  2013  2014  2015  2016
Januari ~ Februari ~ Mars ~ April ~ Maj ~ Juni ~ Juli ~ Augusti ~ September ~ Oktober ~ November ~ December

December 2008

13/13
Lördag är det idag och vi har varit hos morfar och kört in ved så att han skall klara sig ett tag.
Det har varit en underbart vackert fin dag i dag....så här kommer lite bilder från dagen.

Så här vackert hade vi ifrån köksfönstret när vi fikade i morse.Morfars hus på gården som vi skall flytta till om ca 1 år.Hundarna tyckte att det var väldigt kul med vedinköring !Efter att vi hade kört in hälften av veden så åkte Lasse hem och hämtade barna så dom skulle få komma ut en stund, och då fick dom hjälpa till dom också.Hemma på våran gård är det myyycket snö... och så här ser husvagnen ut just nu.På eftermiddagen ser det ut så här ifrån köksfönstret.

I går var jag ju på julbord med jobbet på Södra Berget i Sundsvall.
Det gick väldigt lugnt till och det var så lugnt så att jag inte orkade sitta och vänta på att bussen skulle köra hem oss. Så Lasse fick ta en "stökresa" till "stan" för att hämta hem mig och Peter som fick skjuts till Fränsta.

Senare i kväll skall jag och tjejerna sätta upp lite julpynt och i morgon skall jag åka till stan för att avsluta årets julklappshandling.

Nästan -15 grader står det på termometern just nu.


10/12
Jösses vad tiden flyger iväg.
Snart är julen här och jag har endast snabbhandlat lite julklappar ännu.
I går var jag ner till stan och hade möte på habiliteringen om Lindas framtida skolgång som verkar bli en följetong just nu.

Mina sista månader på detta år har inte varit lugn och ro precis!

Det har varit något festligt många helger på raken och på fredag är nu den sista festligheten för i år då hela jobbet skall ner på Södra Berget för att äta julbord och lyssna på "Wallmans Salonger" som uppträder i 4 timmar.

I lördags egnade Lasse och jag hela dagen åt att städa pyssla och göra fint här hemma eftersom Lasse fyllde 40 år på söndag då vi endast skulle ha kaffe med tårta för dom närmaste. Jag satt upp julgardinerna men pyntet sätter vi nog upp i helgen som kommer.

På lördag kväll drog jag iväg ensam på ännu en festlighet, och festligt värre blev det..........vi åt och drack och mös och mådde riktigt gott.
Så.............på söndagen kunde jag bara vara uppe HÖGST en timme i stöten innan yrsel och illamåendet slog till !!!!!!!!! På måndag morgon när jag kom på jobbet var jag ännu inte fullt återställd utan fick lov att börja dagen med alvedon.........men sen gick det över som tur var !!!!!
PUH, puh.....börjar man bli gammal....eller, är man kanske VÄLDIGT ovan med festande
?!?!? Vad tror Ni ??

I vilket fall så var söndagen väldigt lugn.
Halv 10 steg jag upp för att göra klart tårtan...jag stökade på ca 1 timme innan jag gick och lag mig till kl. 1 då gratulanterna kom.


Av dom som kom och gratulerade fick Lasse någon slags såg och av mig och barna fick han en jacka som han hade önskat sig.


Fika med dopp och tårta.


Fina blommor fick han också.

Efter att ha suttit "och varit trevlig" ca 1 timme med gästerna så gick jag upp till sängen IGEN......var uppe ca 1 timme då jag gjorde middag och åt.....sen i säng ca 18.30
och då sov jag till måndag morgon då det var dags att åka och jobba.................))))))))))))
Vilken helg....ja, ja vill man ha roligt får man ta konsekvenserna efteråt.
Planen är att det skall bli en LUGN kväll på Södra Berget.....men, "den som lever får se" !!!

-12 grader och massor med snö är väderrapporten för dagen!


3/12
HERREGUD !!! VAD DET SNÖAR
Nu när Lasse inte jobbar i skogen längre måste han ju få skogsnerven tillfredsställd på något sätt....
då hugger han ved till oss inför att vi skall flytta till Holmen....hmf, som man kan se så har morfar redan lagrat ganska bra !!!
(dom mörka högarna med pressening på)